Voor ondernemingen

Ons gedreven team helpt uw onderneming graag met uw onbetaalde facturen. Kostenefficiëntie, transparantie en vlot dossierbeheer staan hierbij centraal. 

Minnelijke invorderingen

Vooraleer een gerechtelijke procedure te starten, is het nuttig om nog een laatste aanmaning/ingebrekestelling te versturen. Dit kan de tegenpartij aanzetten de schuld alsnog te betalen, een afbetalingsregeling te bekomen of eventuele misverstanden uit te klaren.
Zo worden verdere juridische stappen en bijkomende kosten mogelijks overbodig. Een snelle, minnelijke invordering waarbij hoge kosten worden vermeden, komt immers alle partijen ten goede. 

IOS procedure

Sneller, eenvoudiger en goedkoper onbetwiste B2B-schulden innen, kan via de administratieve IOS (Invordering Onbetwiste Schulden) procedure. 

Via deze procedure kan u als ondernemer in een B2B-relatie door de tussenkomst van een gerechtsdeurwaarder na verloop van één maand en 8 dagen een uitvoerbare titel bekomen en dit zonder dat u daarvoor naar de rechtbank moet stappen. Op basis van deze titel kunnen wij vervolgens de uitvoeringsprocedure opstarten.  

Wenst u meer uitleg? Contacteer ons kantoor.

Onze kwaliteiten

Knowhow

Vertrouw met een gerust gevoel uw dossier toe aan de expertise van ons kantoor. Zo kan u blijven focussen op wat voor uw onderneming essentieel is. 
 

Vlotte afhandeling

In samenspraak met u streven wij naar een oplossing en dit binnen een zo kort mogelijke en haalbare termijn. 

 

Kostenefficiënt

Op een transparante en efficiënte manier behandelen wij uw dossier en trachten wij het gewenste resultaat te behalen op een sociaaleconomisch verantwoorde manier. 

Op zoek naar een gerechtsdeurwaarder?

U wenst beroep te doen op onze diensten?

Kantoor
Vergauwen & Helderweirt

Gewad 36
9000 Gent

+32 9 235 74 00

 

E-mail

Kantoor
Lictores

Kortrijksestw. 1103/A
9051 Gent

+32 9 235 74 00

Openingsuren

Loket: ma t/m vrij
van 09u00 tot 12u00
 
Goedkeuringsnummer CNK/111013/000000/0041 afgeleverd door de deontologische Commissie op 13/10/2011