Voor advocaten

GROEP-G gerechtsdeurwaarders staat garant voor een pragmatische en efficiënte aanpak van al uw opdrachten tot invordering alsook van uw eenmalige opdrachten waarbij steeds snel wordt gehandeld en helder wordt gecommuniceerd naar u als opdrachtgever.

Eenmalige Opdrachten

GROEP-G gerechtsdeurwaarders zorgen steeds voor een snelle dienstverlening voor uw eenmalige opdrachten zoals dagvaardingen en allerhande betekeningen.

Invorderingen

Naast de minnelijke invordering, kan u bij onze kantoren uiteraard terecht voor de gerechtelijke invordering van uw dossier. Wij streven in elk dossier naar een doordachte, vlotte en economisch verantwoorde aanpak waarbij steeds in onderling overleg wordt gehandeld. Tevens trachten wij steeds een correcte inschatting te maken van de recuperatiekansen in uw dossier zodat het voor u als opdrachtgever duidelijk is welke stappen u nog kan ondernemen.

Onze kwaliteiten

Pragmatisch

Wij staan voor een pragmatische benadering van elk dossier.
Steeds alert in elke fase van het dossier zodat snel kan geschakeld worden.

Efficiënt

Met het oog op het bereiken van de gewenste uitkomst, maken wij steeds een correcte afweging tussen de ingezette middelen en het beoogde resultaat.

Heldere communicatie

Wij draaien niet om het zaakje heen.
U wordt steeds helder geïnformeerd zodat het voor u duidelijk is in welke fase het dossier zich bevindt en welke stappen u verder kan nemen.

Menselijk

Dankzij een geoptimaliseerde invorderingsflow kunnen de medewerkers zich focussen op wat er echt toe doet: menselijke interactie, humane invordering en een persoonlijke aanpak van elk dossier.

Op zoek naar een gerechtsdeurwaarder?

U wenst beroep te doen op onze diensten?

Kantoor
Vergauwen & Helderweirt

Gewad 36
9000 Gent

+32 9 235 74 00

 

E-mail

Kantoor
Lictores

Kortrijksestw. 1103/A
9051 Gent

+32 9 235 74 00

Openingsuren

Loket: ma t/m vrij
van 09u00 tot 12u00
 
Goedkeuringsnummer CNK/111013/000000/0041 afgeleverd door de deontologische Commissie op 13/10/2011